Kuva
Kuva on asukaslehden 2024 kansikuva. Kuvassa on Espoon Asuntojen väkeä.
Uutinen 15.12.2023

Asukaslehtemme vuodelle 2024 on ilmestynyt

Julkaisemme kerran vuodessa asukaslehden, joka jaetaan kaikkien asukkaittemme koteihin. Lehdessä on näkyvästi esillä vuodenaikakohtaisia tietoiskuja, kestävän kehityksen aiheita sekä esimerkkejä aktiivisesta asukastoiminnasta kiinteistöillämme.

Asukaslehden vuoden 2024 numero on ilmestynyt. Sen keskeisenä teemana on ajankohtainen aihe: asukastoiminnan uudistaminen, jota koskeva lakimuutos astuu voimaan 1.1.2024. Lehdessä on useita esimerkkejä aktiivisesta asukastoiminnasta kiinteistöillämme. Millaista asukastoimintaa on Holmankorpi 3:ssa, Nuottaniementie 7:ssä sekä Vanha Saunalahdentie 19:ssä, siitä voit lukea lehdestämme. 

Toinen aina ajankohtainen aihe on kestävä kehitys, johon liittyviä artikkeleja lehdessä on useita. Lehdestä voit esimerkiksi lukea, miten viestimme asukkaille korjaushankkeista ja miten oman talouden hallintaa voi harjoitella. Lisäksi lehdessä on paljon hyödyllistä asumiseen liittyvää tietoa kalenterimaisesti jaoteltuna neljään vuodenaikaan.

Mukavia lukuhetkiä!

> Voit lukea asukaslehteä sähköisesti tästä.

Kuva: Janne Pappila

Julkaisemme vuodessa yhden painetun lehden, joka lähetetään kaikkien asukkaittemme koteihin. Tämän lisäksi lähetämme vuoden aikana kuusi uutiskirjettä niille asukkaillemme, joiden ajantasainen sähköpostiosoite on asiakasjärjestelmässämme ja jotka eivät ole peruneet uutiskirjettä. Mikäli haluat saada uutiskirjeemme, mutta et saa sitä, toimitathan sähköpostiosoitteesi meille osoitteeseen: asiakaspalvelu@espoonasunnot.fi.