Kuva
Kuvassa on piirroskuva talojen katoista
Uutinen 24.11.2020

Espoon Asunnot Oy:n hallituksen kokous 19.11.2020, päätöskooste

Kokouksessa käytiin läpi muun muassa toimitusjohtajan esittelemänä tilannekatsaus sekä päätettiin hallituksen kokouspäivät vuodelle 2021.

Toimitusjohtaja esitteli hallitukselle tilannekatsauksen ja henkilöstöpäällikkö HR-katsauksen, jotka merkittiin tiedoksi. Hallitus päätti myös asiakkuusjohtajan esityksen pohjalta asukasvalintaan liittyviä linjauksia purku- ja perusparannuskohteissa. Rakennuttamis- ja investointiasioissa hyväksyttiin rakennuttamisjohtajan esityksessä Majurinkatu 19 koskeva investointiesitys, Leppävaarassa sijaitsevan kiinteistön ja määräalan kauppa, Seilimäki 21 ja Kuunsäde 4 koskevat hankesuunnitelmat, sekä rasitesopimukset liittyen kiinteistöihin Uuno Kailaan katu 2 ja Maapallonkatu 5. Lisäksi päätettiin hallituksen kokouspäivät vuodelle 2021.

Hallituksen seuraava kokous pidetään 17.12.2020.

------------------------------------------------------------------------
    
Espoon kaupungin konserniohjeessa linjataan, että merkittävimpien kaupungin tytäryhteisöjen tulee laatia hallituksen kokouksista julkinen päätöskooste. Espoon Asunnot Oy noudattaa ohjeistusta julkaisemalla koosteen verkkosivuillaan.