Uutinen 8.10.2024

Kimmo Rintala nimitetty Espoon Asuntojen uudeksi asiakkuusjohtajaksi

Kimmo Rintala on valittu Espoon Asuntojen uudeksi asiakkuusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään marraskuussa ja siirtyy Espoon Asunnoille Asuntosäätiöstä, jossa hän on toiminut vastaavassa roolissa kuuden vuoden ajan.

DI Kimmo Rintala, 49, aloittaa Espoon Asuntojen asiakkuusjohtajana 18.11.2024 ja seuraa tehtävässä Juha Heinoa, joka jää eläkkeelle 31.12.2024. Rintala johtaa Espoon Asuntojen asiakkuusyksikköä, johon kuuluvat asiakaspalvelu, asumisneuvonta, isännöinti, liiketoiminnan tuki, vuokraus sekä vuokravalvonta. Hän toimii myös yhtiön johtoryhmän jäsenenä. 

Kuva
Kuvassa Espoon Asuntojen uusi asiakkuusjohtaja, joka aloittaa tehtävässään marraskuussa 2024.

Kimmo Rintala siirtyy Espoon Asunnoille Asuntosäätiöstä, jossa hän on vastannut asiakaspalvelu-, isännöinti- ja ylläpitotiimeistä sekä asiakaskokemuksen kehittämisestä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Kojamolla eri tehtävissä.

– Nykyinen asiakkuusjohtajamme Juha Heino on tehnyt merkittävää työtä asiakaskokemuksen ja -palvelujen kokonaisvaltaisessa kehittämisessä. Olen varma, että Kimmo Rintala jatkaa tätä työtä yhtä johdonmukaisesti ja ammattitaitoisesti, kommentoi Espoon Asuntojen toimitusjohtaja Jaakko Kammonen.

Rintalan nimityksen myötä Espoon Asunnot jatkaa strategiansa mukaisesti asiakaskokemuksen ja palveluiden kehittämistä, keskittyen toiminnan jatkuvaan parantamiseen.