Kuva
Kuvassa toukokuun 2024 lopussa valmistuvan Huvilinnantie 1:n parveke kadulle päin.
Uutinen 29.1.2024

Leppävaaraan valmistuvan Huvilinnantie 1:n hakuaika on alkanut!

Raide-Jokerilla Leppävaaraan! Tämä moderni kaupunkikeskus on tunnettu runsaasta palvelutarjonnastaan ja erinomaisesta sijainnistaan liikenteen solmukohdassa. Toukokuun lopussa sinne valmistuu uudiskohteemme Huvilinnantie 1

Huvilinnantie 1:een valmistuu toukokuun 2024 lopussa 117 uutta ja modernia ARA-vuokra-asuntoa, joiden koot vaihtelevat 31-neliöisistä yksiöistä 73-neliöisiin kolmioihin. 

Rakennuksen ullakkokerroksessa sijaitsee yhteiskäyttöinen katettu kattoterassi, kolme saunaosastoa sekä tilava kerhohuone ja toinen pienempi keskimmäisen saunan yhteydessä. Asukkaiden käytössä ovat myös pesula ja kuivaustilat.

Hakuaika alkoi 29.1. ja jatkuu 14.2. asti 

Asuntoa voit hakea Oikotie.fi-sivuston kautta tai asuntohakemuslomakkeellamme. Jos käytät asuntohakemuslomaketta, merkitse lisätietokentään "Huvilinnantie 1", ja olet kohteen asukasvalinnoissa mukana. Täytäthän kaikki tiedot siten, että niistä käy ilmi myös muut kanssahakijat ja muuttavat henkilöt.

Huomaa, että Oikotien ilmoituksissa esitellään yksi kohteen huoneistotyypeistä. Voit hakea yhdellä hakemuksella kaikkia samantyyppisiä huoneistoja. Asunnoissa voi olla pieniä eroja esimerkiksi kerroksen tai parvekkeen sijainnin suhteen. Erikoistoiveet huoneistotyypistä tai kerroksesta voi kirjata hakemukselle.

Huvilinnantien esittelysivulta löydät kohteen esitteen sekä huoneistoluettelon ja vuokrat. Ilmoitamme verkkosivuillamme ja somekanavissamme, kun kohteen asukasvalinnat on tehty.