Kuva
Kuvassa uudiskohteemme Lillhemtintie 13:n rakennustyömaa
Uutinen 23.7.2024

Marraskuun lopussa valmistuvan Lillhemtintie 13:n hakuaika on alkanut!

Joko tunnet Henttaan, viehättävän asuinalueen Suurpellon länsilaidalla? Sinne valmistuu marraskuun lopussa 91-asuntoinen uudiskohteemme Lillhemtintie 13 ja sen hakuaika on juuri alkanut.

Tervetuloa Lillhemtintie 13:een! Tässä Suurpellon länsilaidalla sijaitsevassa uudiskohteessa on 91 modernia ARA-vuokra-asuntoa, jotka ovat muuttovalmiita marraskuun 2024 lopussa. Asuntojen koot vaihtelevat 32,5-neliöisistä yksiöistä tilaviin 82-neliöisiin perheasuntoihin. Jokainen asunto on varustettu käytännöllisillä arjen mukavuuksilla, kuten sälekaihtimilla ikkunoissa sekä astianpesukoneella ja induktioliedellä keittiössä.

Asukkaiden käytössä on kaksi talosaunaa, pesula sekä kolme kuivaustilaa. Uudiskohteessa on myös kerhohuone, jonka yhteydessä on työpisteitä etätyöskentelyä ja opiskelua varten – täydellinen ratkaisu nykyaikaiseen asumiseen! Viihtyisyyttä lisää pihakannen päälle sijoittuva oleskelualue ja lapsiperheille tärkeä leikkipaikka, jossa perheen pienimmät voivat leikkiä turvallisesti.

Myös ympäristöystävällisyys on otettu huomioon. Lillhemtintie 13:n asuntojen lämmityksessä käytetään Fortumin päästötöntä EkoPlus -kaukolämpöä ja uusiutuvaa energiaa hyödynnetään katolla asennettujen aurinkopaneelien avulla. 

Hae asuntoa nyt

Lillhemtintie 13:n hakuaika alkoi 23.7., ja se jatkuu 8.8. asti. Asuntojen huoneistopohjat sekä huoneistoluettelon ja vuokrat löydät Lillhemtintien esittelysivulta

Jos kiinnostuit uudiskohteestamme Lillhemtintiellä, hae asuntoa täyttämällä asuntohakemuslomake

  • Valitse hakemuksessa hakualueeksi Suurpelto. 
  • Lisää sen jälkeen muut toiveesi, kuten asunnon koko, varustelu ja vuokran suuruus. 
  • Kun olet valmis, paina "Näytä asunnot" -painiketta ja lisää sinua kiinnostavat asunnot hakemukselle.
  • Täytä lomake huolellisesti ja siten, että tiedoista käy ilmi myös muut kanssahakijat ja muuttavat henkilöt.

Jos sinulla on jo voimassa oleva asuntohakemus, voit lisätä Lillhemtintie 13:n asunnot muokkaamalla hakemustasi. Se onnistuu helposti, kun klikkaat verkkosivujemme oikeasta ylälaidasta löytyvää Kirjaudu -painiketta.


Huomaa, että emme vastaa hakemusta tai uudiskohdetta koskeviin tiedusteluihin.  Otamme hakijaan suoraan yhteyttä mahdollisen asuntotarjouksen yhteydessä. Ilmoitamme verkkosivuillamme, kun kohteen asukasvalinnat on tehty.