Kuva
Kuvassa arkkitehdin havainnekuva Niittykumpuun valmistuvasta uudiskohteestamme Riihitontuntie 7
Uutinen 5.1.2024

Niittykumpuun valmistuvan Riihitontuntie 7:n hakuaika on alkanut!

Etsitkö asuntoa hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen ääreltä? Uudiskohteemme Riihitontuntie 7:n hakuaika on juuri alkanut! Uudiskohde sijaitsee Niittykummussa, josta pääset helposti moneen suuntaan ja josta löydät kaikki arjen kannalta tarpeelliset palvelut.

Riihitontuntie 7:ään valmistuu huhtikuun 2024 lopussa 92 uutta ja modernia ARA-vuokra-asuntoa, joiden koot vaihtelevat 30-neliöisistä yksiöistä 83-neliöisiin perheasuntoihin. Asukkaiden yhteiskäytössä on kaksi talosaunaa vilvoittelutiloineen, pesula, kolme kuivaustilaa sekä kerhohuone.  Pihalla on leikkipaikka ja talojen väliin sijoittuva oleskelualue. 

Riihitontuntie 7 toteutetaan energiatehokkaana A-energialuokan kohteena. Se hyödyntää uusiutuvaa energiaa katolle asennettavien aurinkopaneelien avulla. 

Hakuaika alkoi 5.1. ja jatkuu 21.1. asti 

Asuntoa voit hakea Oikotie.fi-sivuston kautta tai asuntohakemuslomakkeellamme. Jos käytät asuntohakemuslomaketta, merkitse lisätietokentään "Riihitontuntie 7", niin olet kohteen asukasvalinnoissa mukana. Täytäthän kaikki tiedot siten, että niistä käy ilmi myös muut kanssahakijat ja muuttavat henkilöt.

Oikotien ilmoituksissa esitellään yksi kohteen huoneistotyypeistä. Voit hakea yhdellä hakemuksella kaikkia samantyyppisiä huoneistoja. Asunnoissa voi olla pieniä eroja esimerkiksi kerroksen tai parvekkeen sijainnin suhteen. Erikoistoiveet huoneistotyypistä tai kerroksesta voi kirjata hakemukselle.

Riihitontuntien esittelysivulta löydät kohteen esitteen sekä huoneistoluettelon ja vuokrat. Ilmoitamme verkkosivuillamme ja somekanavissamme, kun kohteen asukasvalinnat on tehty. 

Hakijoiden suuren määrän vuoksi asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan hakemuksia koskeviin tiedusteluihin puhelimessa tai sähköpostitse. Verkkosivujemme chatista saat kuitenkin vastauksen kaikkiin asunnon hakemista koskeviin kysymyksiin - ja mikä parasta, vuoden jokaisena päivänä kellonaikaan katsomatta!