Kuva
Kuvassa peruskorjauksesta marraskuun 2024 lopussa valmistuvan Maapallonkatu 3:n olohuone.
Uutinen 20.9.2024

Olarissa sijaitsevan Maapallonkatu 3:n peruskorjaus valmistuu marraskuussa - hae nyt!

Olitpa sitten yksin asuva, pariskunta tai perhe, Maapallonkatu 3 tarjoaa remontoituja koteja kaikenkokoisiin tarpeisiin. Peruskorjatussa kohteessa asuntojen koot vaihtelevat 31,5-neliöisistä yksiöistä 85-neliöisiin perheasuntoihin.

Maapallonkatu 3:n peruskorjaus on valmis marraskuun 2024 lopussa. Viidessä kolmikerroksisessa rakennuksessa on yhteensä 77 viihtyisää asuntoa, joissa yhdistyvät mukavuus ja käytännöllisyys. 

Peruskorjauksen yhteydessä asuntojen sisätilat, kuten keittiöt ja kylpyhuoneet on uusittu kokonaan. Jokainen asunto on varustettu käytännöllisillä arjen mukavuuksilla, kuten ikkunoiden sälekaihtimilla sekä astianpesukoneella ja induktioliedellä keittiössä. Parvekkeet on lasitettu, joten voit nauttia ulkotilasta aina keväästä pitkälle syksyyn. Myös asukkaiden yhteiset tilat ovat päivitetty ajan tasalle, ja pihapiirin viihtyisyyteen on panostettu kunnostamalla piha-alueet.

Asu alueella, jossa kaikki on lähellä

Olari on alun perin rakennettu 1960- ja 1970-luvuilla, ja se edustaa aikakautensa modernia lähiörakentamista. Alue on suunniteltu asukkaiden viihtyvyyttä silmällä pitäen, joten sieltä löytyy runsaasti puistoja, kävelyreittejä ja urheilumahdollisuuksia.

Myös monipuoliset palvelut ovat lähellä, sillä Olarissa on useita kouluja ja päiväkoteja. Iso Omena sijaitsee alle 1,5 kilometrin päässä, mikä tekee ostoksista ja vapaa-ajanvietosta vaivatonta. 

Kurkista sisään ja tutustu huoneistopohjiin

Oheisesta dokumentista löydät Maapallonkatu 3:n huoneistoluettelon, vuokrat sekä huoneistopohjat. Huomaa, että huoneistojen vuokrat on dokumentissa pyöristetty. Huoneiston tarkka vuokra ilmoitetaan mahdollisessa asuntotarjouksessa. Maapallonkatu 3:ssa vesi laskutetaan kulutuksen mukaan.

Kuva
Maapallonkatu 3

Näin haet asuntoa 

Jos kiinnostuit Maapallonkadusta, hae asuntoa täyttämällä sähköinen hakemuslomake ja seuraa näitä ohjeita:

  • Valitse hakualueeksi Olari.
  • Lisää toiveesi asunnon koosta, varustelusta ja vuokran suuruudesta.
  • Paina "Näytä asunnot" ja valitse sinua kiinnostavat Maapallonkatu 3 asunnot.
  • Täytä hakemuslomake huolellisesti, ja muista mainita kaikki muuttavat henkilöt sekä muut mahdolliset kanssahakijat.

Jos sinulla on jo voimassa oleva asuntohakemus, voit lisätä Maapallonkatu 3.n siihen muokkaamalla hakemustasi.

Huomaa, että emme vastaa puhelimitse tai sähköpostitse hakemusta koskeviin tiedusteluihin. Olemme yhteydessä, mikäli voimme tarjota sinulle asuntoa. Ilmoitamme verkkosivuillamme ja somekanavissamme, kun kohteen asukasvalinnat on tehty. 

Kuvat: Zentuvo Finland Oy