Kuva
Visualisointikuvassa näkyy Vesipirtintien uudiskohteen julkisivu.
Uutinen 9.11.2020

Vesipirtintie 2:n hakuaika on alkanut

Vesipirtintie 2 kohoaa Saunalahteen kuuluvaan Tillinmäkeen. Jos arvostat hieman rauhallisempaa elämänmenoa, tämä tammikuun 2021 lopussa muuttovalmis kohde on nappivalinta.

Vesipirtintie 2:een valmistuu 43 uutta kohtuuhintaista kotia, joiden koot vaihtelevat 37,5 neliön tehokaksiosta 81,5 neliön perheasuntoon. 

Tillinmäki, jossa Vesipirtintie 2 sijaitsee, on Saunalahteen kuuluva pientalovaltainen alue. Vesipirtintien ympäristö on täynnä ulkoilumahdollisuuksia, sillä melkein kohteen takapihalta alkaa lähes 900 hehtaarin laajuinen Keskuspuisto, joka on yksi espoolaisten tärkeimmistä liikunta- ja virkistysalueista.

Luonnonläheisestä sijainnistaan huolimatta myös peruspalvelut ovat lähellä: kirjasto, koulu, päiväkoti, neuvola ja kauppa löytyvät Saunalahdesta, jonne matkaa kertyy kotiovelta noin kilometrin verran.

Hae nyt

Kiinnostuitko kodista Vesipirtintiellä? Siinä tapauksessa täytä asuntohakemus saman tien, sillä Vesipirtintie 2:n hakuaika on parhaillaan käynnissä ja päättyy 29.11.2020

Kaikki uudiskohteemme ovat savuttomia, mikä tarkoittaa, että upakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla ja huoneistopihoilla.