Vuokrasopimuksen irtisanominen

Voit irtisanoa vuokrasopimuksen kirjallisesti joko käyttämällä lomakettamme tai vapaamuotoisella ilmoituksella, jonka kaikki vuokrasopimuksen osapuolet ovat allekirjoittaneet.

Allekirjoitetun lomakkeen voi skannata ja lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@espoonasunnot.fi tai postitse osoitteeseen Espoon Asunnot Oy, Iso Omena, Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo. 

Irtisanomisaika

Vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi. Kun irtisanot asuntosi, vuokrasopimuksesi päättyy vähintään kuukauden kuluttua joko kuukauden 15. päivänä tai viimeisenä päivänä.

  • Jos irtisanot asunnon kuukauden 1.–15. päivä, päättyy vuokrasopimus aikaisintaan seuraavan kuun 15. päivä. Tällöin irtisanomisilmoituksen tulee olla perillä asiakaspalvelussamme viimeistään kuukauden 15. päivä. 
     
  • Jos irtisanot asunnon kuukauden 15. päivän jälkeen, vuokrasopimus päättyy aikaisintaan seuraavan kuun viimeisenä päivänä. Tällöin irtisanomisilmoituksen tulee olla perillä asiakaspalvelussamme viimeistään kuukauden viimeisenä päivänä.

Päättymispäiväksi voit kummassakin tapauksessa määrittää myös myöhäisemmän ajankohdan.

Ohjeita poismuuttajille

Olemme koonneet ohjeita poismuuttajalle. Muistathan palauttaa avaimet ja pysäköintiluvat, siivota ja tyhjentää huoneiston sekä tehdä muuttoilmoituksen.

Muuttajan muistilista

Muuton tuoksinassa moni tärkeä asia unohtuu helposti. Olemme koonneet muuttajan avuksi kätevän tarkistuslistan.