Bild
Kuvassa sähköisen asiointipalvelumme EAsyn kirjautumisikkuna
Nyheter 05/27/2024 - 10:17

Om du registrerar dig som EASY-användare senast den 23 juni, är du med i utlottningen av biobiljettpaket!

Alltid med, alltid öppen och enkel att använda – har du redan bekantat dig med vår onlinetjänst EAsy? Om inte, gör det idag eller senast den 23 juni, så är du med i utlottningen av 20 biobiljettpaket!

EAsy är en onlinetjänst för nuvarande boende i Espoon Asunnot. Den låter dig kontrollera dina hyresbetalningsdetaljer och status, lämna in och följa upp en felanmälan, och hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade när det passar dig bäst.

Om du inte har registrerat dig för EAsy än, gör det nu.

Så här registrerar du dig som användare för EAsy

Du hittar enkelt den orangea inloggningsknappen för onlinetjänsten högst upp på vår webbplats. Därifrån kommer du till en sida där du ska klicka på den blå knappen för onlinetjänsten EAsy för boende.

Bild
På bilden pekar den orangea pilen på inloggningsknappen.

Följ dessa steg om du använder onlinetjänsten EAsy för första gången:

  • välj Registrera dig för tjänsten (på finska: Rekisteröidy palveluun). Du hänvisas till stark identifiering med nätbankskoder eller mobil-id. Följ anvisningarna i identifieringstjänsten.
  • Efter att du identifierat dig uppge din e-postadress och det lösenord du har valt. Lösenordet ska bestå av minst sex tecken och innehålla minst en stor bokstav, en liten bokstav, en siffra och ett specialtecken.
  • Du får ett e-postmeddelande med en länk för att aktivera användarnamnet. Verifieringslänken är giltig i 24 timmar. Från länken kommer du till en sida där du bekräftar registreringen genom att uppge din e-postadress och ditt lösenord.

För framtida inloggningar räcker din e-postadress, som fungerar som ditt användarnamn, och det lösenord du skapade vid registreringen.

Vi lottar ut 20 biobiljettpaket!

Om du redan är registrerad eller registrerar dig som användare av EAsy senast den 23 juni 2024, är du med i utlottningen av 20 biobiljettpaket. Utlottningen sker under vecka 26, och om du vinner kan du välja mellan två premiumbiobiljetter eller en premiumbiobiljett med snacks!

Vi meddelar alla vinnare personligen när utlottningen är genomförd.